فواید قهوه سبز و بهترین نحوه مصرف آن طبق تحقیقات جدید دنیا
قهوه ی سبز، خام و سرخ نشده ست. طرفداران ادعا می کنن که قهوه سبز، عصاره قهوه سبز و مکمل های غذایی سبز، فواید مختلفی برای سلامتی دارن. در حالی که اول از همه برای کاهش وزن استفاده میشه، قهوه سبز می تونه به تنظیم قند خون و بهبود مهارت های شناختی و حافظه در افراد مسن کمک کنه.
در طب سنتی، قهوه ی سبز به درمان موارد زیر کمک می کنه:
- بیماری آلزایمر
- سرطان روده ی بزرگ
- دیابت
- فشارخون بالا
- بیماری های قلبی
- سندرم متابولیک
- چاقی
- بیماری پارکینسون
همچنین، گفته شده که قهوه ی سبز به کاهش وزن و کاهش التهاب کمک میکنه و روند پیری رو کند می کنه.
فواید سلامتی
قهوه سبز حاوی اسید کولنرژیک هست، یک آنتی اکسیدان قوی که دانه های قهوه حاوی اون هستن. برخی تحقیقات نشون میدن که اسید کولنرژیک در قهوه ی سبز، فوایدی برای سلامتی داره.
اگر چه تحقیقات محدود شده، شواهدی وجود داره مبنی بر این که قهوه سبز میتونه متابولیسم رو تحریک کنه (تبدیل کالری و اکسیژن به انرژی). متابولیسم تنها عمل هضم رو انجام نمیده، این امر نشون میده که چطور تمام سلول های بدن از جمله قلب، ریه، کلیه، کبد و مغز عمل می کنن. در اینجا تحقیقاتی راجع به فواید قهوه ی سبز آورده شده:
1-کمک به کاهش وزن
براساس تحقیقات انجام شده، قهوه ی سبز میتونه برای افرادی که میخوان وزن شون رو کاهش بدن مفید باشه. یکی از سه آزمایش بالینی در این بررسی، هر کدوم نشون دادن که عصاره قهوه سبز به طور قابل در کاهش وزن بدن موثر بوده. محققان در تحقیقاتی جدید در سال 2018 تایید کردن که قهوه ی سبز در کاهش وزن موثر هست.
2- کمک به درمان دیابت و پیشگیری از آن
اسید کولینرژیک، یکی از پلی فنول های موجود در غذاهایی ست که میخوریم. پلی فنول ها، مواد شیمیایی گیاهی با خواص آنتی اکسیدان هستن. اونا نه تنها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنن که به سلول ها آسیب می رسونه، بلکه معتقدن که به تنظیم قند خون (گلوکز) کمک می کنه. تحقیقی در سال 2010 گزارش داد که اسید کولینرژیک با دوز 5 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم، میتونه سطح گلوکز رو در بیماری دیابت نرمال کنه. در حالی که فرض میشه قهوه سبز مقادیر بالاتری از اسید کولینرژیک داره ممکنه از بدن محافظت بیشتری کنه، این هنوز در تحقیقات اثبات نشده.
...
سایر خواص قهوه سبز را با مراجعه به لینک اصلی زیر بخوانید:
فواید قهوه سبز و بهترین نحوه مصرف آن طبق تحقیقات جدید دنیا